Toegangsmateriaal ... een zaak van specialisten

Perfecty… specialist in ladders en afgeleide producten. 85 jaar knowhow en ervaring die we graag met u delen.

Het productaanbod dat u in onze catalogus zult ontdekken, liegt er niet om. Onze selectiecriteria en kijk op deze criteria worden door onze ingesteldheid van fabrikant ingegeven. Deze kennis en passie worden nu al drie generaties lang van vader op zoon doorgegeven.

Toegangsmateriaal is een zaak van specialisten en we doen dan ook alles om u gedegen advies te verlenen en voortreffelijke service te waarborgen.

Een terugblik

Picture 1

 

Begin 1940 wordt hij onder de wapenen geroepen en samen met een arbeider runt zijn echtgenote Anna de fabriek naar beste vermogen.

Begin jaren 60 komen Robert en Claude, hun twee zoons, mee in de zaak en begint het avontuur. Jean Severi en zonen wordt omgedoopt tot "Perfecty". De aankoop van houtmachines moet de productie opdrijven.

In 1970 doen de aluminiumladders hun intrede en de houten producten moeten algauw plaats ruimen. Het bedrijf groeit dankzij noeste arbeid. Productie en verkoop tijdens de week, jaarbeurzen en markten tijdens het weekend.

In 1980 wordt "SPRL PERFECTY" opgericht en worden er twee opslagloodsen gebouwd. Het assortiment is ondertussen met nieuwe producten uitgebreid: trappen, dakvensters en koepels.

Begin jaren 90 komen de kinderen van Claude en Robert op hun beurt in de zaak. Nieuwe bedrijfssectoren zien het levenslicht, met name materiaalverhuur (ladders, steigers, ...). Algauw blijken nieuwe gebouwen een noodzaak.

In 1994 monteren we onze eerste gevelsteiger, een activiteit die thans goed is voor een aanzienlijk deel van onze omzet.

Vandaag is PERFECTY in verschillende sectoren aanwezig. Ontdek ze op onze site!

 

1929: elke sport van de ladder werd nog apart vervaardigd. Een plukladder telde vaak 36 sporten of meer. U kan zich indenken hoeveel tijd het vervaardigen van zo’n ladder in beslag nam…

1929: start van de productie van de eerste houten ladders (type plukladder). Dit was destijds een erg veelbelovende markt aangezien het plateau van Herve, een streek met veel fruittelers, vlakbij was en de fruitbomen daar geen laagstambomen waren.

1960: bouw van een overdekte werkplaats met een klein uitstalraam aan de zijkant.

1964: voor het eerst werd er geleverd met een bestelwagen. Voordien gebeurde dat met een Amerikaanse legerjeep, aangekocht op het einde van de oorlog.